Doe het zelf

3. plaats je product

Blinkink, Rubbermat met kunststof ribbels of noppen

Mat met geleidelijnen of noppen

Onze matten bevestig je makkelijk aan de ondergrond door dubbelzijdige tape aan de onderzijde te bevestigen. Voor een extra bevestiging aan de harde ondergrond gebruik je duct tape (Nichiban). Daarnaast zijn de matten heel eenvoudig op maat te snijden en met nieuwe dubbelzijdige tape meerdere keren te gebruiken.

Voor een tijdelijke extra bevestiging van matten buiten de verharde paden om zijn matten leverbaar met zeilringen. Afhankelijk van hoe je je mat wilt bevestigen aan de grond heb je matten met grote zeilringen (bevestiging met haring) of kleine zeilringen (bevestiging met schroef) nodig.

Download hier de plaatsingsinstructies voor de tijdelijke geleideroute.

Blinkink, Ribbels en noppen (kunststof en metaal)

Kunststof geleidelijnen en noppen

Geleidelijnen leg je heel gemakkelijk met behulp van sjablonen. Je krijgt standaard een paar sjablonen meegeleverd. Noppen leg je met behulp van een blister. Vooraf ontvet je de vloer met het meegeleverde doekje.

Download hier de plaatsingsinstructies voor de kunststof geleideroute.

De noppen plaats je met blisters zoals in dit filmpje te zien is:

Blinkink, Klanktegels

Klankplaat dubbel contrast

Het is belangrijk dat de klankplaten niet onbedoeld kunnen verschuiven. Een klankplaat moeten daarom aan weerszijden met tape worden vastgeplakt op de ondervloer. Voor slechtzienden is het bovendien belangrijk dat de klankplaat, qua kleur, goed afsteekt ten opzichte van de ondervloer.

Download hier de plaatsingsinstructies voor de klankplaat.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!
info@tglining.nl of +31 (0)72 50 70 153

Blinkink your sight guide

Zoeken op deze website